Compare Listings

Ja ngjyrat që duhet të përdorni në dhomën e gjumit për më shumë relaksim

Ja ngjyrat që duhet të përdorni në dhomën e gjumit për më shumë relaksim

E gjelbërta e çelët ka energji pozitive, ngjyra vjollcë është ngjyrë mbretërore, e bardha elegante ndërsa e kaltra ofron ndjenjë freskie. E butë është e verdha, derisa nuancat e ngjyrës tirkiz të zgjojnë ndjenjën e pafundësisë dhe besimit.  Ngjyrat janë forma jo verbale e komunikimit te cilat mund të ndikojnë në disponimin dhe komfortin tone. […]

3 faktorët që duhet të keni parasysh kur të blini një shtëpi

3 faktorët që duhet të keni parasysh kur të blini një shtëpi

Blerja e një shtëpie është një nga vendimet më të rëndësishme për të gjithë njerëzit dhe kryeson listën e dëshirave të gjithsecilit prej nesh. Dëshira është e njëjtë por preferencat janë të ndryshme sepse dikush interesohet për apartament në zonë urbane, dikush tjetër për vilë më një super oborr. Pavarësisht preferencave të gjithë duan të […]

4 arsye pse të punosh si agjent imobiliar pasi të përfundosh studimet është zgjidhja më e mirë që mund të bëni

4 arsye pse të punosh si agjent imobiliar pasi të përfundosh studimet është zgjidhja më e mirë që mund të bëni

Keni menduar ndonjëherë të përfshiheni në industrinë e Real Estate pasi të mbaroni studimet tuaja? Shumë të rinj e bëjnë dhe kanë kuptuar se është një fillim shumë i vlefshëm për karrierën e tyre.  Më poshtë janë pesë arsye pse duhet të zgjedhësh të jesh Agjent imobiliar pas përfundimit të studimeve. 1. Aftësitë që ju […]

Si ta shisni shpejt shtëpinë tuaj?

Si ta shisni shpejt shtëpinë tuaj?

Ka padyshim disa faktorë të cilët ndikojnë se sa shpejt mund te shitet një shtëpi,edhe pse gjithnjë disa gjëra dalin jashtë kontrollit, jeni ju dhe agjenti juaj personal I pasurive të paluajtshme të cilët mund të ndërtoni një strategji fituese. 1.  Gjeni agjentin e duhur për të listuar pronën tuaj Gjithmonë është e rëndësishme të gjeni agjentin e duhur listues  por kjo është vecanerisht e rëndësishme kur kërkoni ta shisni sa më shpejt. Ju keni nevojë për një profesionist me përvojë që të japë konsulencën e nevojshme për të listuar me cmimin e duhur dhe për t’u përkushtuar plotësisht në mënyre që të shitet sa më shpejt. Ndaj kur të vendosni të shisni shtëpinë tuaj zgjidheni me kujdes agjentin tuaj. Më poshtë janë disa pyetje që mund t’ju ndihmojnë të bëni zgjedhjen e duhur.   Sa shitje keni konkluduar në lagjen ku ndodhet shtëpia ime? Keni pasur ndonjëherë ankesa nga klientët tuaj? Sa është tarifa juaj e shërbimit? Sa shpejt mund t’a shisni ju një shtëpi? Cfarë ju vecon juve nga agjentët e tjerë? A mund të më tregoni shënime dhe komente të klientëve tuaj të mëparshëm?   2. Mendoni për kohën Edhe pse ju nuk mund t’a kontrolloni tregun e pasurive të paluajtshme, jeni ju që vendosni për kohën kur doni të shisni shtëpinë tuaj. Si cdo bisnes tjetër edhe shitja e pasurive të paluajtshme ka një periudhë të caktuar të vitit ku shitjet realizohen më shpejt. Ndaj është mirë të keni agjentin tuaj personal […]