Compare Listings

Ja ngjyrat që duhet të përdorni në dhomën e gjumit për më shumë relaksim

Ja ngjyrat që duhet të përdorni në dhomën e gjumit për më shumë relaksim

E gjelbërta e çelët ka energji pozitive, ngjyra vjollcë është ngjyrë mbretërore, e bardha elegante ndërsa e kaltra ofron ndjenjë freskie. E butë është e verdha, derisa nuancat e ngjyrës tirkiz të zgjojnë ndjenjën e pafundësisë dhe besimit.  Ngjyrat janë forma jo verbale e komunikimit te cilat mund të ndikojnë në disponimin dhe komfortin tone. […]

3 faktorët që duhet të keni parasysh kur të blini një shtëpi

3 faktorët që duhet të keni parasysh kur të blini një shtëpi

Blerja e një shtëpie është një nga vendimet më të rëndësishme për të gjithë njerëzit dhe kryeson listën e dëshirave të gjithsecilit prej nesh. Dëshira është e njëjtë por preferencat janë të ndryshme sepse dikush interesohet për apartament në zonë urbane, dikush tjetër për vilë më një super oborr. Pavarësisht preferencave të gjithë duan të […]

4 arsye pse të punosh si agjent imobiliar pasi të përfundosh studimet është zgjidhja më e mirë që mund të bëni

4 arsye pse të punosh si agjent imobiliar pasi të përfundosh studimet është zgjidhja më e mirë që mund të bëni

Keni menduar ndonjëherë të përfshiheni në industrinë e Real Estate pasi të mbaroni studimet tuaja? Shumë të rinj e bëjnë dhe kanë kuptuar se është një fillim shumë i vlefshëm për karrierën e tyre.  Më poshtë janë pesë arsye pse duhet të zgjedhësh të jesh Agjent imobiliar pas përfundimit të studimeve. 1. Aftësitë që ju […]