Compare Listings

VIDEO/ Gati për 1 javë, ja sa kushton shtëpia më e lirë në botë

VIDEO/ Gati për 1 javë, ja sa kushton shtëpia më e lirë në botë

Tata Group, kompania e njohur indiane e cila ka përpunuar makinën më të lirë në botë, tani kësaj radhe ka prezantuar është shtëpinë më të lirë me emrin “Nano”. Pervecse eshte nje shtepi e ndertuar me materiale ekologjike qe sugjeron një zgjidhje optimiste per problemet mjedisore , eshte gjithashtu nje zgjidhje për çështjen globale të […]

Karakteristikat kryesore që duhet të ketë një ndërtesë që të jetë rezistente në rast tërmeti

Karakteristikat kryesore që duhet të ketë një ndërtesë që të jetë rezistente në rast tërmeti

Tërmetet janë një ndër rreziqet më të mëdha natyrore për jetën në tokë pasi ata kanë shkatërruar qytete dhe fshatra të panumërta, në çdo kontinent. Tërmetet e mëdha janë shkak kryesor i shkatërrimit të ndërtesave të ndryshme të ndërtuara prej njeriut. Shumë tërmete, fatkeqësisht, japin shumë pak ose aspak paralajmërim para se të ndodhin dhe […]