Compare Listings

Zbulo

shtëpinë e ëndrrave

Në RE/MAX Advantage


Prona në shitje & prona me qira

Zgjidh pronën që po kërkon

Bashkohu me ne
Bëhu pjesë e RE/MAX Advantage

Bëhu zot i vetes tënde.

Vendose ti sa do të punosh dhe sa para do të bësh në muaj, puno i pavarur.

Si të zgjidhni konsulentin për pronën tuaj?

Të besosh tek dikush për të shitur shtëpinë tuaj nuk është një zgjedhje e...

Continue reading

Koronavirusi/ Pse nuk ulen çmimet e shtëpive dhe qiratë?

https://youtu.be/PG3Hk8YOqT4 Koronavirusi e shfaqi efektin e tij menjëherë në tregun...

Continue reading

8 Elementët e një strategjie Marketingu Dixhital të suksesshëm ne Real Estate

Avantazhi kryesor qe agjentet imobiliare  ne ditet e sotme kane krahasuar me agjentet imobiliare...

Continue reading